Crna kronika

Pretragom stana 31-godišnjaka pronađena droga i zračna puška

policija pretraga droga

Temeljem naredbe Općinskog suda u Dubrovniku, tijekom poslijepodnevnih sati u subotu, 14. rujna, pretražen je stan u Dubrovniku kojeg koristi 31-godišnjak. Pretragom je pronađeno 5 plastičnih vrećica s ukupno 192 g amfetamina, 5 plastičnih vrećica s ukupno 340 g marihuane, precizna digitalna vaga i 6 tableta koje se nalaze na popisu droga. Osim toga, u stanu je pronađena i zračna puška.

Pronađena droga i oružje je uz potvrdu oduzeto, a 31-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je spomenuti amfetamin i marihuanu nabavljao i prepakiravao za dalju prodaju konzumentima s dubrovačkog područja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Zbog posjedovanja tableta koje se nalaze na popisu droga prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, a zbog držanja oružja bez odobrenja nadležnog tijela prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građanima.

Pročitajte još

PROMETNA IZNAD ŠTIKOVICE Jedna osoba ozlijeđena

Dulist

OPREZNO NA MAGISTRALI! Prometna u Vrbici

Dulist

Uhićen provalnik koji je na Korčuli otuđio više komada nakita

Dulist