DuList IN

PRESKUPI SMO ZA INSTA BLOGERE Odbili platiti smještaj, evo kako su se snašli

Francesco Sercia i Alexander Holm

Blogeri Francesco Sercia i Alexander Holm na Instagramu su objavili svoju avanturu iz Dubrovnika. Kao mladi turisti ostali su šokirani cijenama smještaja te su se dosjetili nečeg drugog.

– Očajna vremena zahtijevaju očajne mjere – naveo je Sercia na Instagramu. Naime, umjesto sobe u hostelu unajmio je automobil. Nije htio dati 64 eura za noćenje u hostelu, već je unajmio automobil s dvojicom ‘stranaca’ za 70 eura.

– Dubrovnik, prelijepi obalni grad u Hrvatskoj, često se naziva biserom Jadrana. Njegove dobro očuvane srednjovjekovne zidine, kristalno čisto more i povijesni stari grad učinili su ga popularnim odredištem za putnike iz cijelog svijeta – stoji u opisu videa u kojem Holm pere zube ispred, a Sercia spava u automobilu.

– Ova popularnost ima svoju cijenu. Dubrovnik je poznat kao jedna od najskupljih destinacija u Hrvatskoj. Bilo da se radi o smještaju, restoranima ili čak osnovnim turističkim aktivnostima, cijene u Dubrovniku mogu biti znatno više u usporedbi s ostalim dijelovima zemlje. Tijekom vrhunca turističke sezone, troškovi mogu porasti, što ga čini manje povoljnom opcijom za putnike. Ako ga planirate, mudro je pripremiti se na visoke cijene koje prate neosporan šarm grada – zaključio je bloger.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Francesco Sercia (@fra_sercia)

Pročitajte još

‘POTPUNI MIR I PRIRODA NA DLANU’ Kristijan Iličić odmara na otoku Olipa

Dulist

‘PROLJETNA ROMANSA’ Buco Pende objavio novu pjesmu

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ U petak Noć Ploča uz Jolu

Dulist