Zanimljivosti

Prema karti svjetskog zavodnika Hrvatice su lake

karta lake zene 01

Kontroverzni i samoprozvani "svjetski zavodnik" ili "seks turist" Daryush Valizadeh, poznat i pod imenom Roosh V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kojem možete pronaći detaljne opise njegovih seksualnih podviga diljem svijeta.

Daryush je objavio i nekoliko seksualnih vodiča koji su se očekivano našli na udaru feminističkih udruga i onih koji smatraju da njegove teorije ne drže vodu. Ipak, postoji velik broj onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose vlastita iskustva.
 
Na temelju iskustva Daryusha Valizadeha i njegovih fanova, autor Nicholas Jack stvorio je kartu svijeta koja je u kratkom vremenu postala internetski hit.

Naime, karta pokazuje koliko su žene "lake" u pojedinim zemljama. Primjerice, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mjesta za potencijalne "baritelje". Španjolska, Italija, Alžir i Libija nešto su otvorenije, a Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u "normalnu" kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog i Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland.

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist