DuList IN

Prelijepa Marija u haljini skrojenoj upravo za nju!

andrea zvono004

Ljepotica Marija Dabo danas je s ponosom prvi put obukla haljinu Andree Zvono koju je osvojila u nagradnoj igri DuLista!

Ova simpatična učenica drugog razreda Privatne gimnazije predivan je model, draga, lijepa ali i zgodna, stoga je ova haljina idealan model za nju.

Na jedan dugi rukav, uz tijelo i naglašava žensku figuru… Haljina je sašivena uduplo, u dva sloja da se ne prozire i da bude čvrsta. Boja je smaragdno zelena, što lijepoj Mariji idealno stoji uz njen ten i zelene oči.

Jednostavna, a opet posebna – tako je Marija opisala haljinu, te istaknula kako joj je žao što je ne može nositi u školu, no kako će se ipak naći puno izlazaka u kojima će osvanuti upravo u njoj!

andrea zvono001

– Ova haljina može se nositi na razne načine, na primjer uz neku kožnu jaknu i čizmice za dnevni đir ili pak uz štikle za noćni izlazak, a jednostavno se šije – može biti gotova unutar tri dana – ispičala je mlada dizajnerica.

Andrea Zvono, dobro poznata dubrovačkoj i hrvatskoj modnoj sceni, nedavno je otvorila butik u Pemo centru na adresi Vukovarska 26. Osim prodaje, izrađuje i haljine po mjeri, a sve informacije možete saznati na broj 098 916 70 89.

Radno vrijeme je dvokratno; od 8 do 15 i od 17 do 20 i 30, a vikendom od 8 do 15 sati.

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist