Kultura

Predstava ‘Stilske vježbe’ gostuje u KMD-u!

Stilske vjezbe KMD 1

‘Stilske vježbe’,  kazališni fenomen svjetskih razmjera gostuje u Kazalištu Marina Držića 6., 7. i 8. studenog u 20 sati!

Najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom u režiji Tomislava Radića slavi čak 47 godina igranja. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovaj su naslov svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest te je uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda.

Stilske-vjezbe-KMD--(2)

Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!

Stilske-vjezbe-KMD--(3)

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.

Rezervacije ulaznica za izvedbe 6., 7. i 8. studenog u Kazalištu Marina Držića su dostupne na tel. 321 088 i na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com.

Pročitajte još

OTVARANJE IZLOŽBE U FLORI ‘Udvostručivanja’ Gorana Petercola

Dulist

Svjetski poznati kontratenor Max Emanuel Cenčić uz ansambl Latinitas Nostra u subotu u Dvoru

Dulist

IVANA MARIJA VIDOVIĆ Ocjenjivala mlade talente u Italiji

Dulist