Politika

PRAVDA JE ZADOVOLJENA Selmani: Kad sam vidio zelene boje na semaforu, ostao sam zbunjen

selmanigradsko vijece006

Veliki pljesak odjeknuo je danas Gradskom vijećnicom. Nakon 11 godina tvrđava Imperial opet je u rukama Grada Dubrovnika. Naime, danas je na Gradskom vijeću jednoglasno usvojena odluka o raskidu Ugovora o koncesiji za Tvrđavu Imperial. Ugovor je sklopljen u ožujku 2009. godine između Grada Dubrovnika i tvrtke Razvoj golf. Točku su pet godina predlagali ‘Srđevci’ pa tako i ovoga puta Nikša Selmani. Danas je napokon stavljena na dnevni red, a Selmani nije mogao sakriti uzbuđenost.

-Ovo što smo nakon pet godina napravili trud je, ne samo liste Srđ je Grad, već i liste Srđ je naš. To je upravo ono što je 11 i pol tisuća građana htjelo nakon referenduma iz 2013. Pravda je ipak zadovoljena – rekao je Selmani.

-Zbunilo me je i začudilo kako je to odjednom prošlo. Kad sam vidio zelene boje na semaforu, rekao sam: ‘Je li ovo moguće?’. Nisam ovo očekivao – dodaje Selmani kroz smijeh. Najteže mu je bilo sabrati ponovno sve te misli.

-Riječ je o poprilično teškoj materiji i trebalo je na neki način dosta elemenata zapamtiti i složiti u neku cjelinu, kako bih se spremio za izlaganje – naglasio je Selmani. Vjeruje kako će se pitanje čitavog platoa Srđ uspješno riješiti, po interesu građana Dubrovnika.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist