Crna kronikaUrednički izbor

Poznato tko je muškarac kojeg sumnjiče za prijetnje dubrovačkom gradonačelniku

mato frankovic 111

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku priveden je i ispitan 58-godišnjak osumnjičen da je mailom uputio “ozbiljnu prijetnju dužnosniku jedne jedinice lokalne samouprave”. Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni prijetio dubrovačkom gradonačelniku Matu Frankoviću.

Kako DuList neslužbeno doznaje, 58-godišnji Niko M.M. već je duže vrijeme “terorizirao dubrovačkog gradonačelnika putem mailova koji su sadržavali uvrede i klevete”.  Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni muškarac policiji poznat od prije te kako je navodno ranije odslužio zatvorske kazne. Prethodno je vodio dubrovački caffe bar,  a danas se, kako neslužbeno doznajemo, bavi iskopima na dubrovačkom području.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, kako navode u službenom priopćenju, nakon ispitivanja podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku prijedlog za određivanje istražnog zatvora na temelju čl. 123. st. 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist