Crna kronika

Poznate okolnosti nesreće u Solinama u kojoj je smrtno stradala 45-godišnjakinja

1

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se odgodila u četvrtak rano ujutro u Solinama, a u kojoj je život izgubila 45-godišnja hrvatska državljanka.
Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač osobnog vozila nacionalnih oznaka Slovenije, inače državljanin Kosova, krećući se iz smjera istoka u pravcu zapada, iz neutvrđenih razloga u jednom trenutku s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i pri tom udario u prednji lijevi dio osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnja hrvatska državljanka.
U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka, dok su putnici u tom vozilu, 45-godišnjakinja i 48-godišnjak, državljani Poljske, zadobili teške tjelesne ozljede, neopasne za život, te su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik.
Vozač osobnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka, u prometnoj nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede, neopasne po život, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. Putnici iz istog vozila, također državljani Kosova, 42-godišnjakinja i dijete u dobi 11 godina, također su zadobili teške tjelesne ozljede, opasne po život i nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, dok je 18-godišnji putnik lakše ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.
Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’ iz čl. 227. st. 6 Kaznenog zakona Republike Hrvatske provesti kriminalističko istraživanje odmah po otpuštanju 40-godišnjeg vozača, državljanina Kosova, s liječenja iz Opće bolnice Dubrovnik.

Pročitajte još

JOŠ JEDNA AKCIJA SPAŠAVANJA Četiri strana državljana zapela na padinama Sv. Ilije

Dulist

POŽAR U ULICI OD PUČA Zapalio se električni romobil

Dulist

NOVI POTRES Opet se trese Pelješac

Dulist