Aktualno

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za pojačani nadzor brzine!

brzina mjerenje laser policija

Prometna policija će obzirom na pozitivne rezultate i veliki interes javnosti ponoviti 24-satni pojačani nadzor brzine na području cijele Hrvatske od 6 sati 23. studenog do 6 sati 24. studenog 2017. godine. 

Pozivaju se svi građani da predlože lokacije za nadzor brzine koje će dodatno nadzirati uz one koje su se analizama pokazale najkritičnije po pitanju kršenja ograničenja brzine.  

Lokacije pogodne za nadzor brzine bit će odabrane nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana. Akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.   

Uključivanje građana u ovu aktivnost pokazalo se korisnim u preventivnom smislu, odnosno pokazalo se da ovakve aktivnosti podižu svijest kod vozača u odnosu na negativne posljedice prebrze vožnje, što je ujedno i cilj ove akcije. 

Svoje prijedloge s naznakom ‘Prijedlog lokacije nadzora brzine’, građani mogu dostaviti elektroničkom poštom na adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr ili telefonom na broj 020/443-051 (od 8 do 16 sati).  

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist