Zanimljivosti

Poze u kojima veličina nije bitna

shutterstock 97464305

Za vođenje ljubavi ne trebaju vam upute, ali poneka smjernica uvijek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su primjerice iznad ili ispod prosječno obdareni.

 
Želite li doživjeti savršeni seksualni odnos s partnerom isprobajte jednu od ovih poza za 'velike i male' ljubavnike.
 
Najbolja poza za obdarene
Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena okomito od njega, s raširenim nogama te nogama obuhvaća muškarčev torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira svog muškarca.
 
Najbolja poza za ispodprosječne
S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.
 
Najbolja poza za one koji 'žure'
Kako bi doživjela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to vrijeme nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sjedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu sjedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.
 
Foto: Shutterstock Images LLC

 

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist