DuList IN

POZDRAV LJETU Ne propustite koncert Ane Rucner u svitanje na Srđu

ana rucner pozdrav ljetu 2022012

U zoru, u 05:10 sati, 21. lipnja, u amfiteatru ‘Excelsa nekretnine’ Ana Rucner dočekat će izlazak prvog ljetnog sunca na jedinstvenom Srđu u Dubrovniku. Ovaj intiman koncert, već poznatog naziva ‘Pozdrav ljetu’ bit će iskustvo obasjano zvucima njezina violončela, stvarajući nezaboravnu atmosferu i obilježavajući početak najljepšeg godišnjeg doba na spektakularan način. Kao i do sada, istog dana će proslaviti i Svjetski dan glazbe.

Istog dana, Ana će se iz Dubrovnika preseliti na arheološko nalazište Vižula u Medulinu, gdje će zajedno s ovim čarobnim gradom ispratiti zalazak sunca, koncertom koji započinje u samom zalasku sunca, točnije u 20:54 minute.

Banner 300x250 DU 1

-21. lipanj je moj dan kada slavim i zahvaljujem Gospodinu na daru glazbe. Godinama se u samo svitanje penjem na Srđ sa svojim violončelom, kako bih sa svojim dragim gostima proslavila Prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe. Jako se radujem tom koncertu jer on je za mene puno više od same glazbe. Ti trenuci koje zajedno proživljavamo tada, posebna su milost, zajedništvo i sinergija – navela je Rucner u najavi ovog događaja.

Pročitajte još

[FOTO] LAPAD RUN Pogledajte tko je sve trčao

Dulist.hr

[TEMAT MORE] St. Pietro – skriveni dragulj mediteranske kuhinje na Supetru

Dulist.hr

[FOTOGALERIJA S EUROPSKOG PRVENSTVA] Župske mažoretke u zlatnoj sredini!

Dulist