Sport

POVRATAK U BAZEN? Sukno: Idem u Njemačku, ali samo pogledati utakmicu

jug sukno050

Odjeknula je u petak u sportskoj javnosti vijest kako se Sandro Sukno vraća u bazen.

‘Ovo je najveći transfer u povijesti našeg kluba’, napisao je na svojoj službenoj stranici njemački klub Ludwisburg dodavši kako se najbolji vaterpolist svijeta iz 2017. godine i nekadašnji hrvatski reprezentativac pridružuje klubu na šest mjeseci.
Član Odbora Ludwisburga poručio je kako je Sukno u dobroj formi te bi se opet mogao zamisliti u bazenu i kao reprezentativac. No, takvu je mogućnost Sukno odbacio.
-Bit ću samo klupski gost. Družit ću se s mladim vaterpolistima, napraviti koju zajedničku fotografiju te u subotu pogledati utakmicu – otkrio je Sandro Sukno za Večernji list.

Inače, Sukno se od karijere oprostio u svibnju 2019. godine. Podsjetimo, hrvatskom kapetanu su u jesen 2017. na rutinskom liječničkom pregledu utvrđeni ozbiljni srčani problemi zbog koji se i podvrgao operativnom zahvatu u Clevelandu, početkom 2018. godine. Sve s ciljem i uvjerenjem da će se uskoro vratiti onomu što najviše voli, ali i onomu u čemu je najbolji. No, tada se prije nešto manje od godinu dana stigla vijest kako završava igračku karijeru. Okrenuo se tada trenerskim vodama kao pomoćnik Ivice Tucka.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca