Grad

POTPUNA BLOKADA U subotu ne možete ni ući ni izaći iz Grada!

policija mup7068

Ususret nadolazećem Susretu hrvatske katoličke mladeži, Grad Dubrovnik će od 6 do 22 sata postati pješačka zona. To znači, ako radite to jutro u gradu ili iz grada idete u u Župu ili prema Slanom morate doći u Dubrovnik prije šest ujutro!

Sukladno donesenoj Odluci, ovim putem još jednom građanima želimo naglasiti da će u subotu 26. travnja, u vremenu od 6 do 22 sata, u Gradu Dubrovniku, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8 kao i na cesti Komolac – Sustjepan .

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

Savjetujemo vozače sa posebnom dozvolom za prometovanje da u vrijeme zabrane izbjegavaju ulice Zagrebačka, Andrije Hebranga, Pera Bakića i Obalu pape Ivana Pavla II.

Za potrebe parkiranja većeg broja autobusa, iz policije mole građane da u petak 25.travnja do 16 sati uklone svoja vozila sa slijedećih ulica i parkirališta:

Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)

Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)

Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok – hotel Belvedere)

Obala pape Ivana Pavla II. (sjeverna i južna parkirališna traka od hotela Petka do kružnog toka kao i na prostoru ispred Ljekarne Gruž i crkve Sv. Križa)

dio parkirališta Opće bolnice Dubrovnik, tj. parkiralište ispred Zavoda za javno zdravstvo kao i dio glavnog parkirališnog prostora ispred Opće bolnice Dubrovnik

Zabrana parkiranja traje do popodnevnih sati u nedjelju, 27.travnja. Vozila koja građani ne uklone bit će premještena „paukom“.

Iz policije mole građane da u vrijeme trajanja Susreta poštuju privremenu regulaciju prometa i da se pridržavaju uputa policijskih službenika na terenu te ih se poziva na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj Susret hrvatske katoličke mladeži protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Pročitajte još

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović