DuList IN

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

josip bacic singl boli

Josip Bačić ima 17 godina i ljubav prema glazbi počeo je gajiti još od malena, a sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom kada je kao četverogodišnjak pjevao solo pred prepunim Stradunom. Ljubav prema glazbi se nastala i nakon puno truda i velike želje Josip je prije tri dana objavio svoj prvi singl ‘Boli’ .

– Već duži period sam želio izdati pjesmu, doslovno otkad znam za sebe. Što se tiče teme, pjesma razrađuje temu toksičnosti među mladima i svijetu općenito koja je dosta zastupljena danas, pa sam htio prenijeti pozitivnu energiju – rekao nam je mladi glazbenik.

josip bacic singl boliiPjesma govori o toksičnom prijateljstvu i o tome koliko je bitno u životu uz sebe imati dobre i prave ljude koji će uvijek biti tu uz tebe i onda kad je najteže.

Na pitanje kako je uopće počeo njegov interes za glazbom navodi kako se u njegovoj obitelji uvijek pjevalo i sviralo, a velika inspiracija mu je bila i nona.

– S njom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati. Imam predivne uspomene s njom. Moja none je imala pregršt strpljenja dok me danima učila riječi pjesme – navodi Josip te dodaje kako ništa ne bi bilo moguće bez podrške voljenih.

– Od četvrte godine sam u glazbi, iza mene su godine truda i ne odustajanja i to ne samo mojeg, imam veliku podršku obitelji i prijatelja, na tome sam jako zahvalan i jako mi je drago, bez toga ništa ne bi bilo moguće. Vidim se u glazbi u budućnosti, sigurno neću odustati od svojih snova – podijelio je svoju viziju Josip

Banner 300x250 DU 1

Pjesma ‘Boli’ je nastala u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, a spot je snimljen u Dubrovniku. Na spotu su radili Diego Siqueira kao režiser i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić.

Pjesma ‘Boli’ dostupna je na svim digitalnim servisima.

 

Pročitajte još

[FOTO] LAPAD RUN Pogledajte tko je sve trčao

Dulist.hr

[TEMAT MORE] St. Pietro – skriveni dragulj mediteranske kuhinje na Supetru

Dulist.hr

[FOTOGALERIJA S EUROPSKOG PRVENSTVA] Župske mažoretke u zlatnoj sredini!

Dulist