GradNatječajiUrednički izbor

POSLOVNA PRILIKA U DULIST Postanite dio našeg tima!

Logo DuList

Mladi ste, obrazovani i upravo ste završili fakultet? Ili još uvijek studirate pa se želite okušati u struci? Ili ne biste više radili kao konobar nego se okušali u novinarstvu! DuList vam nudi priliku za posao! Naime, u potrazi smo za novinarima ili novinarkama, pripravnicima ili pripravnicama, novinarima na desku – osobama koje su spremne raditi u dinamičnom okruženju, vole pratiti društvena zbivanja i osluškivati svijet oko sebe.
Redakcija DuLista nudi niz pogodnosti, uključujući mogućnosti za kontinuirano učenje i napredovanje, rad u dinamičnom okruženju te prilike za napredovanje.

Uvjeti su osnovna informatička znanja, izvrsno baratanje hrvatskim jezikom i poznavanje osnova fotografije. Kandidat će u timu DuLista proći dodatno usavršavanje, kako novinarsko, tako i fotografsko, a ujedno će imati priliku raditi u skupini mladih, motiviranih i stručnih ljudi.

Kandidat će steći novinsko obrazovanje sukladno užim područjima rada, a imat će priliku raditi s našim novinarima (politika, život, sport, kultura, lifestyle…), razvijajući vlastite ambicije i ostvarujući napredak u karijeri novinara/ke.

Posao je stimulativan, brz, dinamičan i pokretački, te iste osobine očekujemo od kandidata. Također, DuList nakon probnog roka nudi i mogućnost stalnog zapošljavanja, ovisno o trenutnim uvjetima. Razumijemo važnost pronalaska pravog poslovnog okruženja. Zato nudimo mogućnost probnog razdoblja kako bi kandidati mogli isprobati radno mjesto prije nego se odluče za stalni angažman.

Banner 300x250 DU 1

Ako želite biti dio DuList tima, pišite nam na info@dulist.hr (motivacijsko pismo i životopis). Također, možete nas posjetiti na trećem katu zgrade ‘Pentagona’ (Ćira Carića 3), svake srijede od 10 sati, uz najavu na telefon 020350 670.

 

Pročitajte još

KREĆE AUDICIJA ZA LINĐO “Dođi i postani Linđovica i Linđovac!”

Dulist.hr

Obilježena 21. obljetnica otkrivanja spomenika braniteljima poginulima na Osojniku

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist