Sport

POSLJEDNJE PRIPREME ZA EP Fan zona kraj gruškog bazena čeka navijače!

bazen ep fan zona

Sve je spremno za početak vaterpolskog spektakla koje počinje u četvrtak, 4. prosinca u 19 sati na bazenu u Gružu svečanom ceremonijom otvaranja. Dubrovnik je, naime, uz Zagreb domaćin Europskog vaterpolskog prvenstva, a Barakude u gruški bazen uskaču sutra u 20:15.
Za brojne navijače, a treba napomenuti kako je utakmica Hrvatske i Španjolske rasprodana ima i desetak dana, priprema se uz bazen i fan zona. Kako nam je još prošlog tjedna istaknuo predsjednik organizacijskog tima Alen Bošković, u fan zoni postavljaju se četiri kućice. Dvije su namijenjene ugostiteljskim sadržajima, na jednoj će se prodavati navijački rekviziti, a na jednoj ulaznice. Zbog EP-a oko bazena je uspostavljen i poseban prometni režim.
Naime, od 3. do 16. siječnja zatvara se za promet svih vozila u oba smjera spojna cesta između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (spojna ulica između zgrade Atlant centra i Jugovog bazena). Kao obilazna cesta koristit će se spojna cesta Ante Starčevića-Vukovarska ispod zgrade Općinskog suda u Dubrovniku.

U tijeku su i posljednje pripreme na samom bazenu, što možete vidjeti u našoj fotogaleriji i na videima.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist