Aktualno

POSLJEDICE NEVREMENA Desetak prometnih nesreća, jedna osoba hospitalizirana zbog prijeloma

snijeg grad 2017 5

Nepovoljni vremenski uvjeti, točnije snijeg koji pada ove srijede na širem dubrovačkom području, prouzročili su brojne probleme u prometu, a bilo je i ozljeda.

Naime, prema informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na dubrovačkom području zabilježeno je 10-ak prometnih nesreća u kojima su četiri osobe ozlijeđene. Stupanj njihovih ozljeda još uvijek nije poznat.

Kako nam je rekao ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, dr. Marijo Bekić, bolnica je u jutarnjim satima zaprimila i 12 pacijenata s raznim oblicima ozljeda koje su nastale kao posljedica nepovoljnih vremenskih uvjeta. No, samo je jedan osoba hospitalizirana i trenutno je na operaciji, a riječ je o prijelomu u području gležnja.

-Sve ozljede dogodile su se u ranim jutarnjim satima, do nekih 8.30 sati, a ozlijeđeni pacijenti svih su dobnih skupina, od 35 do 70 godina – rekao nam je Bekić.

Istaknuo je i kako zbog vremenskih uvjeta Bolnica nije imala poteškoća, osim što većina pacijenata nije došla na zakazane dijagnostičke i specijalističke preglede.

 

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist