Zbog velikog odaziva gostiju, restoran Posat odlučio je produžiti proslavu svoje 20. obljetnice do kraja studenog nudeći poseban jelovnik koji spaja autentične mediteranske delicije i suvremene gastronomske tehnike.
Na meniju su pomno osmišljena jela, poput svježih kozica i riblje mlađi, lososa i brancina u morskim algama, te desert inspiriran domaćim jabukama i cimetom, a cijena ovog jedinstvenog iskustva iznosi 70 eura.
Za potpunu atmosferu, gosti će moći uživati i u glazbenim nastupima uživo. U petak, 22. studenog, večer će uljepšati zvuk saksofona, dok će u subotu nastupati klavir i violina. Sljedećeg tjedna, u petak, 29. studenog, ponovo će zasvirati saksofon, dok će u subotu glazbenu kulisu upotpuniti klavir i violina.
Rezervacije su dostupne na broj 020 421 194 ili putem e-maila info@posat-dubrovnik.com.
Ne propustite priliku doživjeti spoj vrhunske gastronomije i jedinstvene atmosfere u srcu Dubrovnika