Vaše vijesti

POMOZIMO MLADOM METKOVCU Ante hitno mora na operaciju zakazanu 10. svibnja!

Ante Kaleb Pomoc Metkovic

Dragi prijatelji, ovo su Ante Kaleb iz Metkovića i njegova zaručnica Lucija koja će roditi njegovo dijete u kolovozu ove godine kada se planiraju i vjenčati – priča je ovo koja kruži popularnim Facebook grupama, te smo je mi odlučili podijeliti. 

Prenosimo ju u cijelosti.

Njihovu sreću je prekinula užasna vijest da Ante ima karcinom kralješnice koji mora pod hitno operirati. Operirat će ga dr Kovač u Zg (koji sada radi u privatnoj klinici) navnodno najbolji kirurg iz te domene. Operacija je zakazana po hitnom postupku za 10. svibnja a za nju treba platiti 35.000,00 kn. Budući da se radi o obitelji koja trenutno nije u mogućnosti osigurati navedene novce građani Metkovića su organizirali za nedjelju humanitarnu utakmicu i još neke manifestacije ali se boje da neće uspjeti pikupiti novac koji im je potreban za operaciju i dodatne troškove koji slijede u Zg.

S toga vas molim kao ljude dobra srca jer vjerujem da vas život nije mazio, ako ste u mogućnosti, što hitnije reagirati i pokušati do utorka među svojim prijateljima prikupiti i uplatiti nešto novčanih sredstava. Svaka kuna ili Euro nam je bitan. Bojimo se da ne dođe u situaciju da ne može otići na operaciju. Pokušajmo svi zajedno omogućiti ovom mladom čovjeku da postane otac što silno želi i što mu jedino daje snage u ovim trenucima. U koliko se odlučite pomoći podaci za uplatu su

NEDJELJKO KALEB IBAN HR4023400093218022233 SVRHA UPLATE: ZA ANTU KALEBA
Za inozemstvo: PBZGHR2X

– Zahvaljujem se i ako samo pokušate. Bog će vas sigurno nagraditi za ovo dobro djelo. Živi i zdravi bili – kraj je ove plemenite poruke. Pomozimo Anti!

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist