Vaše vijesti

Pomozimo maloj Saneli

shutt lijekovi

Roberto Bec, dragovoljac Domovinskog rata i najmlađi hrvatski branitelj, koji se u najtežim danima za našu Domovinu priključio obrani rodnog Pakraca sa samo 13 godina, otac je teško bolesne 14-godišnje Sanele.

Sanela je nepokretna od rođenja, boluje od atrofije mozga koji joj uzrokuje teške epileptične napadaje i od skolioze kralježnice koja se ne može ublažiti operacijom zbog visokog rizika smrtnog ishoda same operacije.

Uslijed svega Sanela svakodnevno trpi strašne boli, ne govori i u potpunosti je ovisna o pomoći roditelja a jedina hrana koju konzumira su kašice. Otac i majka svoj su život u potpunosti podredili skrbi za svoju jedinicu, no i sam otac teško je obolio od PTSP-a i vrijeme provodi na liječenju u Popovači.

Kako bi se Saneli barem malo olakšalo zdravstveno stanje i ublažila nesnosna bol, potrebno je kupiti specijalni krevet i kolica koja bi joj omogućila sjedenje. S obzirom da je obitelj u teškom materijalnom stanju, jer jedini prihodi su im Robertova mirovina u iznosu od 1.900,00 kn, nisu u mogućnosti pribaviti potrebna sredstva, iako se radi o samo 25.000,00 kn.

Molimo sve koji su u mogućnosti, makar i malim iznosom pomoći obitelji Bec, neka to učine uplatom na tekući račun 3200285374 u Erste banci na ime Anita Bec (za Sanelu).

Pokažimo svoje veliko srce!

Rozalija Bartolčić, predsjednica UUHBDR Grada Zagreba i Zagrebačke županije
Renato Šelj, predsjednik Udruge HVIDR-a Črnomerec
Kristijan Fereža, predsjednik UHB 1990-1996 RH

Pročitajte još

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist