Aktualno

Pomozimo još jednom Gogi i njenoj mami lavici!

goge i mama

Pomozimo još jednom Gogi i njenoj mami Magdi, koja je, nažalost, dobila obostranu upalu rožnica te joj se vid sveo samo na obrise slike, a uz hitni MR isključene su maligne bolesti.

-Kako naša država funkcionira, hitnoća je napraviti odmah nalaz za mjesec ipo, pregledi privatnika, terapija injekcijama i sada terapija kroz 3 mjeseca u rukama je Gospodnjim i hvala mu na tome. Da bi bilo još bolje zadnjih tjedan dana su Magda i Gordana dobile koronu, carica lavica bez simptoma, a mama lavica opet sećer na kraju 7 dana temperatura i do 40, svemoguća terapija od 16 lijekova dnevno, ali hvala mu da su žive. Hvala bratu Ivici koji je ovih dana konstantno bio uz njih za sve moguće i nemoguće… – napisano je u objavi na Facebooku s potpisom osobe koja piše u ime Magde i Gordane.

-A sad jesmo li spremni dragi ljudi omogućiti Gogi drugi ciklus od 6 tjedana. Za period od 14. ožujka do 22. travnja 2022. potrebno je 45 tisuća kuna. Sve već znate polako nam vrijeme curi vjerujemo da ste i ovog puta spremni izdvojiti jednu kavu za našu Gogu, za Gogin korak – istaknuto je.

goge knego 1

goge knego 2

 

Pročitajte još

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist