Aktualno

POLICIJA ZAHVALJUJE DUBROVNIKU Summit podrške Ukrajini bez incidenata, vrlo visoka razina sigurnosti

specijalci policija summit grad

Summit podrške Ukrajini koji se jučer održao u Dubrovniku, u sigurnosnom smislu je prošao na vrlo visokoj razini.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provodila je brojne mjere osiguranja stranih delegacija koje su sudjelovale na navedenom skupu.

Osiguranje ovakve vrste skupova podrazumijeva angažman izuzetno velikog broja policijskih službenika svih rodova policije kao i korištenje sve potrebne tehničke opreme koja će osigurati visoku razinu sigurnosti.

U pomaganju provođenja mjera osiguranja značajnu je logističku potporu osigurao Grad Dubrovnik kao i brojne gradske žurne službe, odnosno komunalni djelatnici, vatrogasci i djelatnici hitne medicinske pomoći koji su redovno uključeni u provođenje ovakvih mjera osiguranja.

Banner 300x250 DU 1

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska se ovim putem zahvaljuje njima kao i svima ostalima koju su na bilo koji način sudjelovali u provođenju mjera osiguranja, a posebno se želimo zahvaliti našim sugrađanima i brojnim gostima koji su poštivali sigurnosne preporuke policije i tijekom jučerašnjeg dana izbjegavali vožnju vozilima zbog čega nije dolazilo do većih gužvi i zastoja.

Osim toga, zahvaljujemo im i što su poštivali sve upute policijskih službenika na terenu zbog čega je ovo osiguranje prošlo bez ijednog incidenta i u sigurnosnom smislu na vrlo visokoj razini.

Pročitajte još

OD 2025. Letovi između Dubrovnika i New Yorka svaki dan

Dulist

Novi prorektori Sveučilišta su Katija Vojvodić, Mato Brautović i Marijana Pećarević

Dulist

Plenković i Zelenski u Sponzi odali počast dubrovačkim braniteljima

Dulist