Crna kronika

Policija pronašla odbjeglu vozačicu

policija mup7115

U petak, 10.svibnja, policijski službenici pronašli su počinitelja prometne nesreća koja se dogodila u srijedu, 8.svibnja, oko 10.30 sati na križanju ulica Od Batale i Kralja Tomislava.

Naime, riječ je o 30-godišnjakinji koja je upravljajući osobnim vozilom prednjim lijevim dijelom udarila u invalidska elektro kolica kojim je 26-godišnjak prelazio preko obilježenog pješačkog prijelaza. U ovoj prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta na invalidskim kolicima dok 26-godišnjak nije ozlijeđen. Protiv vozačice slijedi prekršajni nalog zbog ove prometne nesreće.
 
Inače, tijekom proteklog tjedna na području PU dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 25 prometnih nesreća. Jedna osoba je smrtno stradala, a sedam osoba je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 640 represivnih mjera od čega izdvajamo 205 zbog prekoračenja brzine i 26 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je isključeno 38 vozača i 11 vozila.
 
U četvrtak, 9.svibnja, u splitskoj bolnici preminuo je 18-godišnjak koji je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 5.svibnja oko 22.55 sati na županijskoj cesti između Blata i Prižbe na Korčuli. Naime, 18-godišnjak je upravljao motociklom kada je prilikom kočenja izgubio nadzor te zajedno s motociklom i putnikom pao na kolnik. Vozač je s teškim ozljedama prevezen u splitsku bolnicu gdje je nažalost i preminuo.

Pročitajte još

Uhićen provalnik koji je na Korčuli otuđio više komada nakita

Dulist

POČINIO ŠTETU OD 170 TISUĆA EURA Niz kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta

Dulist

GRANIČNI PRIJELAZ NOVA SELA Uhićen Crnogorac zbog razbojništva počinjenog u Italiji

Dulist