DuList IN

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Kino Lapad

Pred nama je novi kino tjedni program. Ovog tjedna možete uživati u filmskim naslovima.

‘Banda čupavih repova 2’ zabavna je obiteljska avantura koja opisuje život Megi Kopačević u ulozi Borbene vombatice. Naime, njen život postao je zahtjevniji jer je stopa kriminala Skrivenog grada na najnižoj razini ikada pa je tako zauzeta više nego ikad. Dane provodi pomažući u odčepljivanju odvoda i podnošenju poreznih prijava umjesto spašavanja svijeta. Film će se prikazati 21. i 23. srpnja u dubrovačkim ljetnim kinima.

Od producenata uspješnih franšiza Jurassic, Bourne i Indiana Jones dolazi novo poglavlje blockbustera iz 1996., ‘Twister 2’. U filmu glume za Zlatni globus nominirana Daisy Edgar-Jones i Glen Powell, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje.

‘Zakuni se na ljubav’ dirljiva je drama, romansa i glazbeni film redateljice Lindsay MacKay koja nam donosi dvije paralelne ljubavne priče koje istražuju izazove i poteškoće braka, roditeljstva, gubitka i sazrijevanja. Film je osvojio Canadian Screen nagradu za najbolju originalnu pjesmu, a kritičari ga hvale zbog iskrenog istraživanja tugovanja i ljubavi. Jednu od glavnih uloga tumači Patrick J. Adams, zvijezda serije ‘Suits’, a u sporednoj je ulozi Kathleen Turner, jedna od najvećih filmskih zvijezda 1980-ih.

‘Maxxxine’, kriminalistički je horor čija je priča u Hollywoodu 1980-ih. Zvijezda filmova za odrasle i ambiciozna glumica Maxine Minx napokon je uspjela. Međutim, dok misteriozni ubojica uhodi starlete iz Los Angelesa, trag krvi prijeti otkrivanjem njezine zlokobne prošlosti. Film će biti na programu od 18. srpnja.

‘Veni, vidi, vici’, kontroverzna je društvena satira austrijskog redateljskog dvojca Julie Niemann i Daniela Hoesla, iz produkcijske kuće Urlicha Seidla. Radnja je smještena u svijet nedodirljivih superbogataša u kojem ne vrijede pravila kao za druge ljude. Peteročlana obitelj Maynard vodi savršen život milijardera, a enormno bogatstvo i utjecaj omogućuju im apsolutnu slobodu u svakom pogledu, pa čak i kada su u pitanju zakonske restrikcije. Glava obitelji, Amon, strastveni je lovac, no ono što voli loviti nisu životinje…

Detaljan program i raspored možete pogledati na linku.

Pročitajte još

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist