DuList IN

Pogledajte što vas očekuje u novom kino programu!

kinemaatografi

Ovog tjedna započinje novi kino program.

Redatelj Yorgos Lanthimos i glumica Emma Stone ponovno su zajedno u crnoj komediji/drami ‘Kinds of Kindness’. Tri priče prate čovjeka bez izbora koji pokušava preuzeti kontrolu nad svojim životom; policajca koji je zabrinut jer se njegova supruga, koja je nestala na moru, vratila i čini se kao druga osoba; te ženu odlučnu pronaći određenu osobu s posebnom sposobnošću, koja je predodređena da postane izvanredni duhovni vođa. Film je na rasporedu od četvrtka 12. rujna u ljetnim kinima.

‘Girl you know it’s true’ – zadivljujući film o usponu i padu ‘Milli Vanilli’ konačno stiže na velika platna u Hrvatskoj. U dubrovačkim ljetnim kinima počinje se prikazivati također od četvrtka, 12. Rujna. Riječ je o biografskom filmu o svjetskoj glazbenoj senzaciji 80-ih godina, o Milli Vanilli u kojem će uživati više generacija. Ova istinita priča o najvećem skandalu u povijesti glazbene scene podsjetit će nas na to lijepo nepovratno vrijeme i učiniti da izađemo sretniji iz kina.

Novi naslov u ovom kino tjednu je i ‘Samo nas dvoje’, efektna psihološka melodrama koja se bavi temom koju su mnoge žene, nažalost, iskusile: brakom sa zastrašujućim muškarcem koji ih u svakom trenutku želi držati pod apsolutnom kontrolom. Film je snimljen prema popularnoj knjizi ‘L’Amour et les Forêts’ autora Érica Reinhardta objavljenoj 2014. godine kojeg je ugledni francuski časopis Lire postavio na listu dvadeset najboljih knjiga godine.

Prozvan jednim od najzabavnijih filmova i najboljim hororom godine, ‘Ne govori zlo’ hrvatsku će publiku odvesti na ludu vožnju bez kočnica. Nakon što je američka obitelj pozvana da provede vikend na idiličnom seoskom imanju šarmantne britanske obitelji s kojom su se sprijateljili na odmoru, ono što počinje kao odmor iz snova ubrzo se pretvara u psihološku noćnu moru.

U slučaju kiše projekcije iz Ljetnog kina Jadran održat će se u Kinu Sloboda.

Raspored projekcija možete pronaći ovdje.

Pročitajte još

NOVI TJEDNI PROGRAM Noć Rijeke dubrovačke uz Giuliana!

Dulist

NEDJELJNA ŠPICA Stradun je pun, ispijaju se kave, traži se hlad

Dulist

NAKON VJENČANJA U DUBROVNIKU Liam i Nicole Stewart čekaju drugo dijete

Dulist