Sport

Podržite Square i otputujte na Hvar!

MNK Square

Malonogometaši Squarea večeras od 19 sati u sportskoj dvorani Gospino polje dočekuju Novo Vrijeme Apfel iz Makarske. Nakon velikog boda osvojenog u Marofu, a potom i prolaska na Final 8 Kupa Hrvatske, Dubrovčane očekuje novi, veliki ispit u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi!

Nakon dvije godine u Gospino polje stiže momčad iz Makarske, stari poznanik iz drugoligaškkog razreda koji je posljednji put iz Dubrovnika otišao s pjesmom u autobusu. Naime, u posljednjem okršaju u Dubrovniku, Makarani su slavili 6:3 te tako osigurali plasman u Prvu ligu.

Ove sezone Square je već nadigrao makarski sastav, u njihovoj dvorani Dubrovčani su u sklopu drugog kola bili uspješniji 2:1. U polusezoni Novo Vrijeme je u svoje redove dovelo dva reprezentativca Slovenije, Alena Fetića i Igora Osredkara, a uz njih tu je i reprezentativac Hrvatske Jakov Grcić!

Ova se utakmica očekuje već duži niz mjeseci, a sukladno tome vlada veliki interes kod navijača. Naime, očekuje se puna dvorana, a najavljen je dolazak izbornika Hrvatske futsal reprezentacije Mata Stankovića i njegovih suradnika!

Square se pobrinuo za svoje navijače koji su u svim utakmicama bili dodatni ‘vjetar u leđa’. Uz kupljenu ulaznicu po simboličnoj cijeni od 10 kuna, svi navijači sudjeluju u nagradnoj igri, a glavna nagrada je tri dana boravka u hotelu sa četiri zvijezdice ”Park Hotel” na Hvaru!

Zbog gužve mole se svi navijači da u dvoranu dođu pola sata ranije te da uz svoje mjesto na tribinama osiguraju i prigodan poklon!

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist