Sport

PODRŠKA AK DUBROVNIK Viceprvakinja svijeta Mia Wilde dolazi na lapadsku šljaku

Mia Wilde

Mia Wilde, viceprvakinja svijeta u disciplini 100 metara s preponama za 2024. godinu, dolazi u Dubrovnik 19. listopada kako bi sudjelovala na atletskom meetingu Otvoreno prvenstvo Dubrovnika. Wilde će na Lapadskoj šljaki podržati dubrovačke atletičare u njihovim nastupima te pružiti podršku u iščekivanju izgradnje atletske staze u gradu.

– S obzirom da sam išla na Hanžekovićev memorijal gdje se okupljaju svi svjetski atletičari, pitala sam ih bili došli na šljaku Lapad ne bi li podržali Atletski klub u izgradnji nove staze. Mia i njezin trener Saša Šešum s velikim zadovoljstvom su mi rekli da će doći – rekla nam je predsjednica Atletskog kluba Dubrovnik Ana Perović Alamat i dodala kako će Mia čak i trčati 60 prepone jer je to najviše što AK Dubrovnik trenutno ima.

-Isto nam dolazi i Marko Čeko, najbolji hrvatski skakač u dalj, a u razgovoru smo i sa Sandrom Elkasević koja čeka potvrdu od trenera da dođu i podrže ovaj događaj – ispričala nam je Perović Alamat i dodala kako svi koji dolaze, dolaze zbog izgradnje nove atletske staze.

Foto: Atletski klub Dubrovnik

Pročitajte još

Dobroslavić: Ni jedan hrvatski klub na zahtjev Kotorana ne treba igrati izvan svojih bazena

Dulist

VEČERAS SVI U GRUŽ! Jugaši otvaraju sezonu kvalifikacijama za Ligu prvaka

Dulist

Plivački klub Jug traži nove mlade plivače!

Dulist