DuList INPodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Irina Brajčić iz MasterChefa: Prvo što sam u Dubrovniku naučila je čistiti ribu, a spremam i sjajnu zelenu menestru

s barbarom Irina brajcic

Tek što je ispala iz popularnog kulinarskog showa MasterChef Irina Brajčić je uskočila u studio DuListovog podcasta. Bila je nadomak Top 10, ali u eliminacijskom izazovu nije uspjela skuhati dovoljno dobro jelo kako bi se još više približila završnici.

Irina Brajčić govori o svom iskustvu kuhanja u takvom showu, kako je bilo živjeti u kući s još 22 natjecatelja, ali i činjenici da je po cijele dane bila okružena kamerama, a svo vrijeme bez mobitela. Njezin ulazak u MasterChef je bio logičan slijed promišljanja o zdravoj prehrani, o novim tehnikama i jako je zadovoljna i zahvalna onim što je naučila od chefova Stipe, Gorana i Maria.

Cijelo iskustvo MasterChefa joj je dobro došlo jer joj je suprug, rekla je, ‘veliki gurman i treba ga nahraniti’. Irina, rođena u Beogradu koja se zbog ljubavi preselila u Dubrovnik, ispričala je, u podcastu S Barbarom, detalje o njihovom upoznavanju na putničkom brodu, gdje su i on i ona radili, zbližavanju te odabiru Dubrovnika kao mjesta gdje će stvoriti dom.

-Nekako mi je bilo logičnije da ja dođem na more, nego da on s mora odlazi u grad. Ne bi bila fer, stvarno ne bi bilo fer da je drukčije – rekla je iskreno Irina.

Prvo što je naučila u Gradu bilo je čistiti ribu i kuhati bakalar. Kako ga je taj prvi put tako dobro pripremila, od tad cijela obitelj u nje dolazi na Badnji dan na bakalar.

Irena je otvoreno progovorila i o izgladnjivanju koji su je s 15 godine doveli do anoreksije. Liječila se dvije godine, a bila je na samom rubu, sa samo 30 kilograma, pulsom 40 kada je završila u bolnici na aparatima.

Gošća podcasta S Barbarom već je napisala jednu knjigu u kojoj je progovorila o ljubavi prema sebi. Zlatna knjiga je objavljena u Srbiji, a prije nego je ušla u MasterChef kuću krenula je pisati i svoju drugu knjigu, za koju vjeruje da će je tiskati na proljeće, a promocija će biti u Dubrovniku i Zagrebu.

O čemu će pisati u drugoj knjizi, čega uopće nema u njenoj prehrani, koja joj je najdraža hrana, ali i koji su joj planovi nakon Masterchefa i zašto su je prošle godine u Beogradu pitali odakle je – doznajte u novoj epizodi DuListovog podcasta.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

OTVORENE PRIJAVE Prilika mladim profesionalcima za sudjelovanje na Lopud Jazz Festivalu

Dulist

ZA DVA DANA Kreće ‘Ljeto na Orsuli’!

Dulist

PINK SHADOW Znamo koliko košta noć na ovoj luksuznoj jahti

Dulist