Crna kronika

Pod utjecajem droge i alkohola izazvala prometnu nesreću, pa pobjegla

policija droga amfetamini marihuana

34-godišnja državljanka BiH, bila je pod utjecajem alkohola, kokaina, marihuane i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Naime, prometnu nesreću koju je izazvala, 10. srpnja na parkirališnom mjestu u Trpnju, za posljedicu je imala materijalnu štetu. Prilikom kretanja, vozačica je udarila u dugo vozilo koje je bilo propisano parkirano te pobjegla s mjesta nesreće.

-Vrlo brzo je pronađena kada je alkotestiranjem utvrđeno da je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola od 0,61 g/kg, a preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđeno je kako je pod utjecajem droga i to marihuane, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga. Osim toga, kod nje su pronađene i tablete koje se nalaze na popisu droga i koje su, uz potvrdu, oduzete – izjavili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vozačica je uhićena i tijekom jučerašnjeg dana, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekrašaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju droga, odvedena na Općinski sud Dubrovnik. Također, kažnjena je sa novčanm kaznom od 860 eura i šestomjesečnom zabranom upravljanja inozemnom vozačkom dozvolom na teritoriju Republike Hrvatske.

Pročitajte još

PROMETNA NA VOJNOVIĆU Udario pješaka pa pobjegao

Dulist

ZAHVALJUJUĆI GRAĐANIMA Provalnik (39) pronađen i uhićen u rekordnom roku!

Dulist

Utopio se muškarac kod Kalamote

Dulist.hr