DuList IN

Plesno edukativna udruga Convivo na Pro Dance Challenge festivalu!

Plesni Studio Convivo Naslovna

Plesno edukativna udruga Convivo je proteklog vikenda sudjelovala na regionalnom festivalu plesa Pro Dance Challenge u Mostaru. Iz Conviva je sudjelovalo 85 plesača, koji su se predstavili sa 4 koreografije, a sve u kategoriji show dance formacije (16-24 plesača).

Djeca1 sa koreografijom “I won’t say I’m in love“ osvojila su 1. , a „I can hear the bells“ 3. mjesto. Djeca2 sa fantastičnom „Mamma Mia“ osvojili su srebreno 2. mjesto, dok su seniorke sa koreografijom „Wind“ osvojile 1. mjesto. U svakoj kategoriji bila su tri konkurenta, a naše grupe koje su se predstavile prvi puta su na jednom ovakvom festivalu.

„ Cilj nam je bio djeci približiti čari natjecanja, putovanja, pripreme, nastupe, čekanje rezultata i ono najljepše – primanje diploma, jer sve je to dio plesnog života!“ kroz smijeh nam je rekla jedna od trenerica Loreta Ferk.

„ Iako ovaj festival sam po sebi nije na visokoj razini konkurencije, ponosni smo na našu djecu koja su sudjelovala u nečem ovakvom po prvi put, a pri tome pokazala visoku stopu profesionalnosti. Osmijeh na njihovim licima prava je nagrada i znak da smo na dobrom putu!„ prokomentirala je Marija Roko, druga trenerica Conviva.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist