DuList IN

PLESNA PREDSTAVA Dvjestotinjak djece i mladih plesača izvest će ‘Čarobnjaka iz Oza’

plakat carobnjak iz oza

Plesna predstava ‘Čarobnjak iz Oza’ u režiji Paole Šutić, voditeljice i koreografkinje Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Doris Pavleković, voditeljice i koreografkinje Edukativno plesne udruge Čudesni koraci, koja je namjenjena je svim našim malim, ali i velikim sugrađanima, uskoro će svojim premijernim izvođenjem dodatno obogatiti ovogodišnji program Dubrovačkog zimskog festivala.

Premijerna izvedba plesne predstave ‘Čarobnjak iz Oza’ održat će se u ponedjeljak, 23. prosinca 2019. u Sportskoj dvorani Gospino polje, s početkom u 18 sati, a sudjelovat će dvjestotinjak djece i mladih plesača, polaznika navedenih plesnih studija te učenice baletnog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Mladi, vrijedni i talentirani plesači će izvođenjem raznih vrsta plesnih izričaja, putem plesa i glume kroz punih 60 minuta ponovno oživjeti likove iz ove poznate bajke, te publiku bar na kratko vratiti u svijet mašte, kreativnosti i djetinjstva, ispričajući ovu prekrasnu priču o djevojčici Dorothy i njezinim čudesnim pustolovinama kroz zemlju Oza.

Ulaznice za plesnu predstavu ‘Čarobnjak iz Oza’ mogu se preuzeti sat vremena prije početka izvođenja plesne predstave na ulazu u Pportsku dvoranu Gospino polje.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist