DuList IN

Plesačice PSL-a ‘pomele’ na prestižnom međunarodnom natjecanju

psl

Članice Plesnog studija Lazareti na povratku su iz Zagreba gdje su uz natjecatelje iz 50 zemalja nastupile na International dance open Zagreb.

Dubrovkinje su ostvarile zavidne rezultate u kategoriji ‘Contemporary group seniors’ koreografijom ‘Scream’ osvojivši 1. mjesto. Njihov uspjeh ponovile su u ‘Modern trio seniors-u’ PSL-iknje koreografijom ‘Survivor’ te ‘Modern group mini kids’ s ‘Dream catchers-om’.
Pak u kategoriji ‘Modern group seniors’ s ‘Heart of darkness’ dosegle su visoku treću poziciju, a u ‘Modern duo kids’ s ‘Rather be’ šestu, odnosno u ‘Modern solo kids’ sa ‘Secrets’ desetu.

U sekciji natjecanja ‘IBFF Fit kid championship’ u kategorijima ‘Acro dance formation youth’ i ‘Acro dance formation juniors’ s koreografijama ‘Lion king’ i ‘Geometrija’ plesačice PSL-a opet su izvojevale pobjedu, dok su u ‘Acro dance group kids’ sa ‘Scary clowns’ ostale drugoplasirane.

Svjetsko prvenstvo u Fit kidsu i dječjem fitnessu te International Dance Open Zagreb 2019 održava se od 9. do 12. svibnja u velikoj i maloj dvorani Sportskog doma. Domaćin i organizator su klub Bambi Kids koji je pod IBFF Fit kids svjetskim savezom. Posrijedi je jedno od najvećih plesnih natjecanja u Europi i svijetu na kojem se pleše po nekoliko kola da bih se došlo do finala. 20 najboljih koreografija odabrali su suci, a one će se u nedjelju, 12. svibnja s početkom u 17 sati boriti za glavnu nagradu u iznosu od 36 tisuća kuna.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca