Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 13. kola!

stolni tenis199

Odigrano je 13. kolo Prve i Druge lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu te su ekipe postigle sljedeće rezultate.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Maro Šimunović isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Darko Božić donio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Darko Božić i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Juraj Hrćan.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Filip Mikulić je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok su Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Pavle Radonić isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok su Milo Stražičić i Ivo Šarić svaki od njih dobili po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Milo Stražičić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je naprijed navedeni najbolji igrač susreta Robert Kralj.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Vlaho Car i Vedran Đurđević dobili su svaki po dvije pojedinačne partije ali uz svaki po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević.

Ekipa Orlando pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Parmać (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Damir Gleđ donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Boris Cikoja donio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ilija Stipić.

U trinaestom kolu ekipa Marinkolor je bila slobodna.

Nakon 13. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 23 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 22 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 22 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 13. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

U 13. kolu Druge lige postignuti su sljedeći rezultati:

Ekipa XYZ pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Leona Čupić (XYZ) koja je svojoj ekipi donila 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igračice susreta, Ivona Protrka i Marija Štaka su donijele svaka po dvije pojedinačne pobjede ali uz izgubljena tri odnosno jedan set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivan Radonić i Marija Štaka.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Antonio Maslać (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Sandra Đurišić je donijela dvije pojedinačne pobjede ali uz izgubljeni jedan set dok su Petra Raos i Antun Pendo osvojili svako po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

Ekipa JUB pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 4 : 3. Najbolja igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, Luka Kulaš, Laura Mozara i Franko Torić osvojili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Laura Mozara. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Šimun Lukačević je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede ali uz četiri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Mario Mozara. U poraženoj ekipi Goran Brajković i Dragan Bodiroga ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu.

Nakon 13. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 25 bodova, The dream team se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 23 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 23 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Mario Mozara (Ceresit), Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) i Šimun Lukačević (Ceresit).

Najbolji parovi nakon 13. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist