Sport

PING PONG LIGA Nakon 14. kola Marinkolor prvi na ljestvici, ovo su najbolji pojedinci i parovi!

stolni tenis089

Odigrano je 14. kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobijedila ekipu Orlando rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Jurica Prpić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta, ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Ilija Stipić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi Damir Gleđ ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi (Marinkolor), Marko Venier ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede, ali uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi Robert Kralj i Goran Raspopović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Dr Čolić pobijedila ekipu Ombla rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Siniša Desnica, Ante Jupek i Marinko Matulović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Dario Petković. U poraženoj ekipi Marijo Obrovac ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Tropic Thunder pobijedila ekipu The Dream Team rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Boris Ljutić (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Dragan Bodiroga ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set, ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena, dok su Goran Brajković i Slobodan Ljepava ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za ekipu The Dream Team donijeli su Antonio Maslać i Petra Raos.

Nakon 14. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 26 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 26 bodova i treća ekipa Ombla s osvojenih 23 boda.

Najbolji pojedinci nakon 14. kola su Marko Venier (Marinkolor), Marko Šarić (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 14. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Utakmica između ekipa Soul caffe i Lapad kolor odgođena je zbog Covid 19 i igrati će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Zaostala utakmica 11. kola između ekipa Lapad kolor i Orlando odigrana je 17.02.2022. pri čemu je ekipa Orlando pobjedila ekipu Lapad kolor rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi pored igrača utakmice, Boris Cikoja i Damir Parmać ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za ekipu Lapad kolor donijeli su Luka Kulaš i Joško Martinović. U poraženoj ekipi, pored pobjede u paru, Luka Kulaš i Franko Torić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Zaostala utakmica 13. kola između ekipa The Dream Team i Orlando odigrana je 17.02.2022. pri čemu je ekipa Orlando pobjedila ekipu The Dream Team rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Damir Parmać ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Boris Cikoja ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi Antonio Maslać ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist