Politika

PEZO I SENTIĆ IZABRANI U KLJUČNA TIJELA HDZ-A ‘Veliko priznanje i velika čast za županiju’

blaz pezo niksa sentic hdz

U Šibeniku je održan XXI. Opći Sabor HDZ-a, na kojem su Blaž Pezo i Nikša Sentić iz Dubrovačko-neretvanske županije izabrani u ključna stranačka tijela – Pezo u Predsjedništvo stranke, a Sentić u Nacionalni odbor. Povodom toga, razgovarali smo s obojicom.

– Lijepo je kada vas predlože za dužnost člana Nacionalnog odbora HDZ-a. 1500 izaslanika koji su glasali, bilo je 40 članova Odbora iz županije, a izabran sam ja i naravno da mi je drago zbog toga. Mogu samo reći hvala HDZ-u i svim izaslanicima Općinskog Sabora koji su me izabrali – rekao je Nikša Sentić te istaknuo kako će sudjelovati proaktivno u radu Nacionalnog odbora te u svim odlukama koje će pridonijeti što boljem radu HDZ-a.

Pezo je naglasio kako je vrlo počašćen i smatra ovaj izbor velikim priznanjem za županiju.

Banner 300x250 DU 1

– Mogu reći da mi je časti zadovoljstvo što predstavljam županiju i moram istaknuti da smo mi i dosad imali svoga predstavnika, gospodina Branka Bačića. Tako da sada Dubrovačko-neretvanska županija sada praktički ima dva člana u Predsjedništvu stranke što je zapravo rijetkost. Nismo toliko veliki, a imamo dva čovjeka – istaknuo je za DuList.

Pročitajte još

Srđevci godinu dana mjere kvalitetu zraka u Dubrovniku, ovo su rezultati

Dulist

ZAHUKTAVA SE PRED IZBORE Drama Knežević Franković

Dulist

VLAHUŠIĆ O PRORAČUNU ZA 2025. Gdje su stanovi, garaže, Arena Lapad, dvorana…?

Dulist