Aktualno

PET KANDIDATA, ALI ODLUČUJE POLITIKA Čija će na Lokrumu biti zadnja?

lokrum kandidati

Hoće li Mato Franković ‘polomiti zube’ na Peru Vićanu? Svojedobno se njegovi prethodnici u ‘Odlikaševom’ društvu nisu najbolje proveli.

Šuica je na kraju bila prisiljena s njim razvrgnuti koaliciju, dok je Vlahušić u ‘suradnji’ sa ‘starijim bratom’ fasovao pravomoćnu presudu za aferu Šipan. Čelnik DDS-a svako je savezništvo (namjerno ćemo izbjeći riječ koalicija) spremno napuštao ako ne bi bilo udovoljeno njegovim zahtjevima. Jako sličan scenarij priprema se i Frankoviću, i to na pitanju natječaja za novog ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, koja je prema poslovnim rezultatima, ali i perspektivi, u mnogim očima shvaćena kao ‘zlatna koka’.

Inače, na natječaj za novog ravnatelja, neslužbeno saznajemo, prijavili su se ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić, poduzetnici Igor Bulić i Mislav Bilić, turistička djelatnica Laura Zoranić te profesorica biologije i fizike Marlena Čukteraš.

Što su nam rekli o svojoj prijavi na natječaj pročitajte u novom broju DuLista, koji je u prodaji od srijede 7. veljače.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist