Sport

PERRONE NAKON TRIJUMFA ‘Bili smo dobri, ali najvažnije je da imamo tri ‘punta”

jug eger igra 301116 52

Bila je teška utakmica, jer smo puno bili bez utakmica u Ligi prvaka. Ovo je ipak potpuno drukčije nego Regionalna liga ili Kup. Bili smo dobri i najvažnije da imamo tri ‘punta’ – izjavio je prvi strijelac utakmice Felipe Perrone (četiri pogotka) nakon slavlja Juga nad Egerom 10:6 u Gružu u srijedu navečer.

-Eger ima odličnu ekipu. Nama je sad drukčija situacija, jer ove godine znamo kako igrati s njima i što trebamo raditi kako bismo igrali dobro. Igramo sustav kao prošle godine, a kad igramo tako onda smo dobri. Teške su utakmice pred nama, tako da ovo večeras već moramo zaboraviti – rekao je Perrone.

-Mi smo podigli formu za ovih dvadeset dana, ali ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Želimo i nadamo se dobrim rezultatima – dodao je sjajni Brazilac.

-Ovo je Liga prvaka, a Eger je jedna od najboljih mađarskih i europskih klubova. Imaju vrlo tešku ligu, a nama je ovo bila prva teška utakmica. Dolazi nam Recco, poslije putujemo u Barcelonu. Imamo 11 utakmica u 22 dana. Ovo je bila tek prva utakmica i bilo je bitno pobijediti kod kuće. Četiri razlike je odličan rezultat. Nismo očekivali toliku razliku, ali igrali smo sjajnu obranu s koncentracijom svih 32 minute. Presretni smo s rezultatom – kazao je Xavi Garcia, strijelac dva pogotka.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist