Grad

Pavela poziva: Petaši i šestaši prijavite se na natjecanje svih škola u vožnji biciklom!

denis pavela

Udruga Sigurnost u prometu, organizira najveće natjecanje svih škola sa područja grada Dubrovnika i Županije u vožnji bicikla pod nazivom “Znanjem protiv nasilja”. Svrha natjecanja je vraćanje djece na igrališta, promicanje zdravog življenja i dječačkog druženja, te u ranom djetinjstvu stvaranje veće odgovornosti kod pojedinaca o odgovornom ponašanju u prometu. Natjecanje će se održati dana 13.svibnja 2017.godine u vremenu od 09.00 do 12.00 sati, na velikom igralištu OŠ Marin Držić na Ilijinoj glavici sa prelijepim pogledom na Grad, te će se pobjednicima natjecanja podijeliti prigodni pokloni, medalje i pehari, piše prvi čovjek udruge Denis Pavela.

Za natjecanje se mogu prijaviti isključivo djeca petih i šestih razreda škola, te molimo roditelje da prijave svoju djecu na vrijeme i to na mail dpavela@gmail.com ili FB stranicu SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK s obzirom da se na slično natjecanje prethodno bilo prijavilo preko 150 djece. (obavezno donijeti bicikl). Prijave se primaju do 8.5.2017.
Udruga poziva i svu ostalu djecu i roditelje da taj dan dođu na igralište i podrže učenike svojih škola, članove obitelji te uživaju u glazbi, sportu, plesu i druženju sa svojim vršnjacima.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist