Sport

Paulo Obradović: Teško da ćemo izgubiti pet razlike

Paulo Obradovic 1

Riječka momčad Primorja diše dubrovačkim plućima. Iako u četvrtak 27. veljače u utakmici 17. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige između Juga i Primorja zbog bolesti neće biti Sandra Sukna, momčad s Kantride predvodit će Paulo Obradović i Frano Vićan. Riječani brane plus četiri iz prvog dijela sezone. Utakmica počinje u 18,00 sati. Cijena ulaznice je 30 kn, a uz predočenje pokaza Libertasa 10 kn.

Paulo nam se na telefon javio nasmijan kao i obično. Za jugovu stranicu je odmah pristao najaviti utakmicu kazavši kako će i u toj utakmici Primorje ići na pobjedu.

– Nisam pobornik branjenja rezultata. Mi moramo ići na pobjedu i kako utakmica bude išla prema kraju Jugu će biti sve teže stići našu prednost. Budimo objektivni, teško možemo izgubiti s 5 razlike – kazao nam je Paulo, koji svoju tezu brani činjenicom da je Primorje u posljednjem kolu LEN Lige prvaka odigralo jednu od najzrelijih utakmica u posljednje vrijeme. Kaže, vodili su 9:1 i odigrali savršenu obranu, a napadačka rješenje, prema njegovim riječima nikada nisu bila sporna.

Vratit ćemo se samo godinu dana unazad kada je Paulo kao novopečeni Primorjaš izjavio kako je Jug izgubio atmosferu i navijače, te kako se na Kantridi gradi nešto veliko. Danas do njega dopiru drukčije informacije.

– Čuo sam da su se navijači vratili u Gruž i da je odlična atmosfera. Očito je dolaskom Lukše Jakobušića za predsjednika došlo do svježih ideja i navijači su to prepoznali. Neka bude pun Gruž, neka bude festa vaterpola – kazao nam je Paulo, koji je na naše ‘podbadanje’ kako publika neće navijati za njega dodao:

– Znam da neće navijati za mene. Još bolje. Volim se boriti sam protiv svih.

(Jug)

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca