Grad

‘PARK ŠUMA HLADNICA’ U subotu velika akcija čišćenja!

hladnica suma

Građanska inicijativa ‘Park šuma Hladnica’ poziva sve zainteresirane da se volonterski pridruže akciji čišćenja Park šume Hladnica u subotu 30. travnja 2016. s početkom u 9 sati, ukoliko vremenske prilike to dopuste.

Mjesto okupljanja je Gornja Hladnica, na adresi Petra Hektorovića 54 (kod garaža).

-Organizirali smo vatrogasce, stručnu službu iz Vrtlara te poveći broj volontera iz raznih udruga. Ukoliko posjedujete prigodni ručni alat (pila, sjekira, kosijer), poželjno je donijeti. Bit će organizirana i marenda za volontere. Povedite i najmlađe da se upoznaju s hladničkom šumom. Frnje, lopte, lukovi i strijele, praćke… Standardna oprema – ističe se u pozivu na akciju.

Akcija čišćenja bit će provedena u četiri koraka. Čistit će se prilazni put za prvi kat šume, područje od ulaza do pozicije gdje se postavlja prva klupa s pogledom na grad, područje uz zgrade (boćarski teren) s postavljanjem druge klupe za boćalište te područje u sjevernom dijelu šume uz zgrade, s postavljanjem klupe s pogledom na grušku luku i most.

U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za iduću subotu, 7. svibnja, a za sva pitanja može se kontaktirati broj 095/ 551 4951.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist