Crna kronika

PALI DILERI Konavljanima prodavali ‘travu’ za 200 kuna po pizu

trava2

Policijski službenici Policijske postaje Gruda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 19-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, 22-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom 2014. godine nabavio drogu marihuanu koju je prodavao ovisnicima na području Konavala. Nadalje, od 19-godišnjaka je privremeno oduzeto pet pizeva marihuane, a iste je preuzeo od prvoosumnjičenog 22-godišnjaka radi daljnje preprodaje ovisnicima za iznos od 200 kuna po pizu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja jučer, 9. listopada, temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga obiteljske kuće, korisnika 42-godišnjaka, kojom prilikom su policijski službenici kod njega pronašli i privremeno oduzeli 8 gr marihuane i metalnu drobilicu s manjom količinom marihuane.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnjak i 19-godišnjak su danas, 10. listopada, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je 42-godišnjak prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA ČVORU BRIJESTA Poginuo 32-godišnji Slovenac

Dulist

Sjećanje na tragičan 3. kolovoza: Dan kad su u Velikom Zatonu poginuli troje mladih Dubrovčana

Dulist

NASUKALI SE KOD KALAMOTE Spašena troje Nizozemaca na 19m dugoj jedrilici

Dulist