Vaše vijesti

PA GDJE JE KRAJ ‘Uvala je zakrčena kamionima, panoima, kabelima…’

uvala radovi

Želim upozoriti na nemoguću situaciju koja se ovih dana događa u Uvali Lapad. Ulica je toliko zakrčena da se više ne može proći – javlja nam naša sugrađanka, koja često šeta ovom dubrovačkom šetnicom.

– Dok traju radovi na gradnji Hotela Kompas dva kamiona konstantno zauzimaju prostor na šetnici i ostavljaju tek mali prolaz. A od nedavno je na tom uskom prolazu postavljen reklamni pano za štand s tetovažama, što je dodatno suzilo prolaz. Posebno za majke s malom djecom u kolicima – objašnjava čitateljica te napominje kako štand s tetovažama radi u večernjim satima kad je u Uvali najveća gužva.

– Kad sam zamolila vlasnika štanda da pomakne pano, odgovorio mi je da neka gledam svoja posla. A sad je razvukao i kabel električne struje preko šetnice, valjda kako bi navečer imao svjetlo za rad. Dakle, dodatna prepreka za sve šetače, posebno one starije koji možda ne vide najbolje – kaže nam čitateljica.

Ističe kako je zbog svega kontaktirala policiju, iz koje su je uputili na gradske komunalce, s kojima također nije imala sreće.

– Kao građanka ovog grada ne želim nikoga tjerati da ne radi, ali mora postojati neki red – zaključuje ogorčena Dubrovkinja.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist