Sport

OVOG PUTA U KOTORU Triatloncima još jedno zlato, D3 s tri medalje!

Triatlon Kotor D3 5

Triatloncima jos jedno zlato, D3 s tri medalje! Dubrovnik DREAM TEAM neformalni naziv ekipe trojice dubrovačkih triatlonaca i trkača na Ocean Lava utrci Kotor 2016 (half-iron-man distanca) koji su osvojili prvo mjesto u štafeti. Utrka je održana proteklog vikenda u Kotoru.

Ocean Lava uključivala je gotov dva kilometra plivanja (1,9), 80 kilometara bicikliranja, 20 kilometara trčanja, a u Kotoru je nastupio naš najpoznatiji triatlonac Jaksa Diklić i štafeta Dubrovnik Dream Team, tj. ekipa od tri člana: Daniel Marušić, Ivo Dadić i Enis Hrustić. Daniel Marušić, član AK Dubrovnik, plivao je 1,9 km za 36 minuta, Ivo Dadić je biciklirao na ovoj utrci 81 km za 2 sata i 21 minutu, dok je Enis Hrustić trčao 20 kmza jedan sat i 23 minute. Jakša je pak u jakoj konkurenciji zauzeo 5. mjesto u generalnom poretku dok je u kategoriji osvojio srebrnu medalju s izvrsnim vremenom od 4:10:30. Štafeta je osvojila prvo mjesto s ukupnim vremenom 4:23:40.

Sveukupni individualni pobjednik utrke OCEAN LAVA u Kotoru je Andrej Vištica, najbolji triatlonac u Hrvatskoj sa spektakularnim vremenom 3 sata i 51 minuta, a najbolja dama tog dana bila je Maja Bonačić (Hrvatska) s vremenom od 4 sata i 50 min!

Svi službeni rezultati i vremena svih natjecatelja mogu se vidjeti na ovom linku.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca