Grad

OVIM TEMPOM RADIT ĆE CIJELO LJETO I radovi na Pilama čekaju lijepo vrijeme?

radovi pile trotoar

Gradska uprava odlučila je u svibnju upregnuti sve raspoložive građevinske strojeve pa se tako radi na sve strane – od sanacije križanja na Ilijinoj glavici (koje je novo uređeno 2013.), do izrgradnje nogostupa u ulici Frana Supila, ali i na Pilama gdje će se također sanirati nogostup.

Naime, u četvrtak je počelo ograđivanje budućeg gradilišta na Pilama, i to na autobusnom stajalištu šestice, najprometnije linije gradskog prijevoznika Libertasa. Još u petak postavljena je zaštitna mreža, a ove subote oko 10 sati stigao je i bager.

Pa iako su se građani ponadali kako će radovi početi, a samim tim i što prije završiti to se, naime, nije dogodilo jer je jedan radnik, rekli su nam čitatelji, napustio ‘gradilište’. Pilari se bune da će ovim tempom kopati cijelo ljeto.
– Meni bi za to trebalo uru vremena – kaže nam jedan Pilar.
Navodno se čeka suho vrijeme, a prema vremenskoj prognozi to se i neće tako skoro dogoditi. Stoga se građani s pravom pitaju zbog čega se sve ovo postavilo na Pilama kad se znalo kakvo vrijeme slijedi.
– Ako ja po prognozi znam kad ću prat robu, kako oni ne znaju kad će počet radit. To je suludo! – kaže nam nezadovoljna sugrađanka, također stanovnica Pila.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist