DuList IN

Otvorene prijave za jubilarni 10. DUFF!

003DUFF2019

Otvorene su prijave za Festival filma djece i mladih zemalja Mediterana koji se ove godine obilježava deseti put. Obljetnički 10. DUFF nosi slogan ‘Time to celebrate’.

-Pozivamo sve mlade filmaše da svoja djela koja govore o okruženju u kojem žive, vlastitim problemima, ali i svim lijepim stvarima koje ih nadahnjuju prijave na jubilarni 10. DUFF – navode u pozivu, a prijave se mogu podnijeti ovdje.

Natjecatelji se dijele u dvije dobne skupine: do 15 godina i 16 do 20 godina. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog film, filma slobodnog žanra te za najbolji tematski film – ove godine na temu različitosti, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike: najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.
-Ako imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte već nam se pridružite i vi ove godine u Dubrovniku te provedite nezaboravna četiri filmska dana s nama – poručuju organizatori. Detaljnija pravila prijave možete vidjeti ovdje.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist