DuList IN

Otvorene prijave za audiovizualni laboratorij ‘Zamišljajući Europu’

laboratorij kinookus01

Otvorene su prijave za audiovizualni laboratorij „Imagining Europe“ (Zamišljajući Europu) koji Young European Cinema On The Move organizira u suradnji s udrugom Kinookus.

„Zamišljajući Europu“ međunarodni je audiovizualni i kreativni laboratorij osmišljen za mlade između 13 i 19 godina kojim se želi potaknuti promišljanje o Europi, uz istovremeno istraživanje izražajnih mogućnosti video formata, mobilne telefonije i takozvanog mobile learninga.

Laboratorij će voditi Lorenzo Vignolo, afirmirani talijanski filmski i video redatelj, autor preko 120 glazbenih spotova, a sudionici će tijekom laboratorija, uz pomoć aplikacija na mobitelima, snimiti kratki video uradak na temu prehrambene sigurnosti i održivog razvoja.

Zamišljajući Europu odvijat će se od 18. do 21. lipnja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku i u Parku Gradac, u okviru Terra Madre Balkan susreta.

Sudjelovanje na laboratoriju je, uz prethodnu prijavu, besplatno. Broj mjesta je ograničen, a sudionici se na laboratorij mogu prijaviti putem elektroničke pošte na adresu: kinookus@gmail.com.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist