Aktualno

Otvara se restoran “Dinner in the sky” u Dubrovniku

Dinner in the sky 1
default

U Dubrovnik dolazi prvi i jedini restoran u Hrvatskoj koji nudi gastronomsko iskustvo na visini od 50 metara – Dinner in the Sky!

Restoran počinje s radom 2. kolovoza 2024. godine. Smješten na Babinom Kuku, recepcija će biti u predvorju hotela Valamar Lacroma, na adresi Ul. Iva Dulčića 34.

Koncept se temelji na vrhunskom kulinarskom iskustvu na platformi koja se podiže do 50 metara u zrak i polako rotira, omogućujući gostima da tijekom jednosatnog kulinarskog iskustva uživaju u panorami grada, Elafitskih otoka, Jadranskog mora, Mosta dr. Franje Tuđmana i okolice.

Restoran nudi tri različita jelovnika koja je potrebno odabrati unaprijed prilikom rezervacije: riblji, mesni i vegetarijanski. Svaka opcija, po cijeni od 220 eura po osobi, uključuje tri slijeda sa pomno odabranim vinom i bezalkoholnim pićima. Večere su tematski organizirane, pri čemu svaki termin u danu nudi jedinstveno iskustvo.

“360° Sky Panorama” u 17:00 sati pruža nevjerojatan dnevni panoramski pogled na grad iz visine od 100 metara iznad mora. “Sunset Chill” u 19:00 sati nudi uživanje u večeri na nebu uz ritmičnu glazbu i spektakularan zalazak sunca. “Feel the Vibe” u 21:00 sat omogućuje gostima da uživaju u vibrantnoj noćnoj atmosferi uz nezaboravnu večeru i vino, popraćeno energičnom glazbom i dinamičnom zabavom.

Sigurnost gostiju je prioritet, a platforma je dizajnirana prema njemačkoj normi DIN 4112 i proizvedena u Belgiji pod nadzorom TÜV-a. Osobama mlađima od 14 godina nije dozvoljen ulazak, dok osobe mlađe od 18 godina moraju biti u prisustvu roditelja.

Dinner in the Sky već deset godina osvaja nebo iznad 80 zemalja uključujući Pariz, Las Vegas, Sydney, Kuala Lumpur, Dubai, Bogotu i druge, a od 2. kolovoza 2024. godine osvojit će i nebo iznad Dubrovnika u organizaciji tvrtke Staza Uspjeha d.o.o., ekskluzivnog franšiznog zastupnika za Hrvatsku.

Sve dodatne informacije kao i rezervacije dostupne su na web stranici dinnerinthesky.hr.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

VOJNI BRODOVI ZABRINULI GRAĐANE Nema brige! Došli su vježbat!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u istražnom zatvoru!

Dulist