Politika

OSTAJE UZ HNS Miho Obradović ulazi u Gradsko vijeće umjesto Valentina Dujmovića

miho obradovic hns

Miho Obradović popodne će na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća potpisati prisegu umjesto Valentina Dujmovića, koji vijećnikom ne može postati kao predsjednik Uprave Vodovoda.

-Kako je Valentin Dujmović još uvijek predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik, tj. obnaša dužnost koja se smatra nespojivom prema Zakonu o lokalnim izborima, neće danas stupiti na dužnost vijećnika. Stoga je predsjednik županijske organizacije HNS-a svoj mandat stavio u mirovanje, a u vijeće umjesto njega ulazi Miho Obradović – javljaju iz dubrovačke podružnice HNS-a.

U danima kada brojni članovi HNS-a napuštaju stranku i na nacionalnoj, ali i na lokalnoj razini, ovim potezom Miho Obradović je iskazao svoju lojalnost HNS-u i Dujmoviću.

Inače, Miho Obradović član je predsjedništva županijske organizacije HNS-a te član predsjedništva Udruge ugostitelja Dubrovnika. Završio je studij akvakulture na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje je stekao zvanje prvostupnika te za vrijeme studiranja obnašao dužnost predsjednika Studentskog zbora.

Pročitajte još

NOVA DRAMA U DOMOVINSKOM POKRETU “Ova stranka više ne postoji, radi se o primitivnoj bandi”

Dulist

Mišo Krstičević odlazi s dužnosti gradonačelnika Ploča, grad će voditi Ivan Marević

Dulist

Vlada uvodi porez na nekretnine, a navodno će se povećati i plaće

Dulist