DuList IN

‘OSMIJEH ZA OSMIJEH’ Fotografirajte se u božićnom duhu i donesite radost drugima!

osmijeh za osmijeh Sanja Delic 8

Treću godinu zaredom održava se božićna akcija ‘Osmijeh za Osmijeh’, posebna humanitarna inicijativa koja, riječima organizatora, donosi radost i podršku onima kojima je najpotrebnije, osobito u predblagdanskom ozračju.
Naime, grupa prijatelja i suradnika u industriji vjenčanja i društvenih događanja, odlučila je ponovo posvetiti svoje znanje i sposobnosti humanitarnim svrhama, a sada vas pozivaju na druženje, fotografiranje te bogat popratni program koji vas očekuje ovog prosinca u sklopu ove hvalevrijedne akcije! Akcija ‘Osmijeh za Osmijeh’ održat će se od 8. do 10. prosinca u župskom hotelu One Suite, dugogodišnjem suradniku u ovom humanitarnom projektu.
U programu Božićnog kutka, pozivaju se svi zainteresirani da se fotografiraju u posebnom božićnom duhu od 8. do 10. prosinca, od 9 do 21 sati. Termini su dostupni na linku, a svaki traje 10 minuta.

Osim fotografiranja, koje je srž akcije, ove godine organizatori su pripremili izuzetno bogat dodatni program. Tako u subotu, 9. prosinca, poznati dubrovački glazbenik Pero Škobelj nastupa u One Lokalu u 10:30 sati. Večer je rezervirana za popularnu Garažu u hotelu, u kojoj će se održati stand-up senzacija od 20 sati! Glumac i dramaturg Semir Gicić izvest će ‘Beskompromisni stand-up’ s temom ‘Male stvari koje nas vežu’. Nastup traje 45 minuta, nakon čega slijedi nastup DJ-a.

Za rezervaciju mjesta se potrebno naručiti putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, a može se rezervirati i porukom na broj 099 5027487.

U nedjelju, 10. prosinca, ponovno stiže Pero Škobelj, a njegov nastup u One Lokalu počinje u 10:30 sati. Za  najmlađe pripremili su dječju lutkarsku predstavu pod nazivom ‘Djevojčica crvene kapice na putu do bakice’ (3+), marionetska predstava s početkom u 11 sati i u trajanju od 25 minuta. Izvest će je kulturno društvo Aster, poznato po magičnim izvedbama bajki. Predstava će se održati u sali za sastanke One Suite Hotela, a rezervacije su moguće također putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, te porukom na broj 099 5027487. Istu večer, u nedjelju 10. prosinca, u Garaži nastupa šarmantni i popularni hrvatski pjevač Marko Kutlić, a nakon njegovog nastupa uživat će se uz DJ-a Petru i Zac the Saxa. Rezervacije za ulaz nisu potrebne.

-Ova godina nosi dodatni razlog za osmijeh jer smo podigli ljestvicu akcije, dodavši posebne sadržaje za djecu i odrasle. Cijela akcija ima cilj stvaranja nezaboravnog iskustva za sve sudionike. Zato vas sve pozivamo na druženje, fotografiranje i akciju pomoći, kako bismo unijeli radost u našu malu sredinu i zajedno pružili podršku onima kojima je to najpotrebnije – poručile su organizatorice iz tima ‘Osmijeh za Osmijeh’.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist