Sport

OSIGURALI NASLOV PRVAKA HRVATSKE Franković čestitao Saši Radoli, Marinu Poropatu i Laszlu Szaszu

ak dubrovnik racing 1

Auto klubu Dubrovnik Racing gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku zbog uspjeha vozača na natjecanju u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, gdje su se okupili najbolji vozači Europe. Tekst gradonačelnikove čestitke u nastavku:

Dragi vozači Auto kluba Dubrovnik Racing,

Primio sam sjajne vijesti o vašim izvanrednim uspjesima postignutim na brdskim utrkama održanim u Ilirskoj Bistrici.

Čestitam stoga trojcu Dubrovnik Racinga Saši Radoli, Marinu Poropatu i Laszlu Szaszu koji su u uzbudljivim utrkama osigurali naslov prvaka Hrvatske i ostvarili zavidne osobne uspjehe.

Čestitke upućujem i čitavom timu AK Dubrovnik Racing. Autobomilizam kao sport iziskuje iznimno puno rada, usredotočenosti i spretnosti, a vaši vozači će, nesumnjivo, svoju sportsku budućnost i budućnost kluba nastaviti graditi uz isti žar i dobru energiju, na što ste nas već odavno naučili.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Mato Franković

Iz AK Dubrovnik Racinga na društvenim su mrežama također objavili sretnu vijest.

– Šest vozača, tri prva mjesta (Saša Radola, Marino Poropat i Laszlo Szasz), tri druga mjesta (Mato Milković, Milan Tatalović i Tamas Tomcsanyi). Što više reći o utrci na kojoj su naša tri vozača (Saša Radola, Marino Poropat i Laszlo Szasz) osigurali naslov prvaka države. Spektakularna utrka u Sloveniji s preko 200 vozača na startu. Iako je za naše vozače titula osigurana, klub se još uvijek bori za svoju, a preostale su nam samo dvije utrke u kalendaru, Buzet i naravno Dubrovnik – napisali su.

Foto: AK Dubrovnik Racing/Facebook

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist